Verslag SVO JO13-2 tegen De Meer JO13-1

Advertentie

Wedstrijd onbeslist door voortijdig afblazen !?

Het voltallige team was aanwezig en na een grondige voorbereiding van 70 minuten waren de jongens klaar voor het duel. Keeper Miguel alvast warmgedraaid en vol goede moed aan zijn tweede wedstrijd. Vanaf de aftrap waren beide teams zeer gedreven en gingen ervoor. De eerste prachtige doelpoging kwam van Zinie, maar miste helaas. Ondanks goed werk door de achterhoede Mike en Wessel brak de Meer er in de 7de minuut door en besliste tot de 0-1.

De vele supporters van SVO, lekker in het zonnetje, zagen mooie pases en hard werk door Nick, Morris, Timo, Roemer en Tijn, maar helaas vonden de spelers van de Meer elkaar net iets beter waardoor de 0-2 werd gemaakt. Ondertussen vielen af en toe wat jongens neer en eenmaal floot de scheids waarop na een grote mond 1 tegenstander moest afkoelen langs de kant.
Matthijs schoot helaas net over de lat met een knalhard afstandsschot, en met 2 punten achter gingen de spelers de rust in.

Met frisse zin gingen de jongens het veld weer op. Victor was goed op weg richting goal maar helaas ging de bal net niet in het net. De Meer greep een nieuwe kans, Bram en Reau verzetten zich hevig maar toch werd de 0-3 gemaakt. Acrobatisch slangenmens Max en gedreven Dylan gingen met mooie acties naar voren en oplettende vlagger Frans voorkwam een tegengoal door buitenspel aan te geven.

Wie van de tegenstander wat precies tegen wie heeft gezegd of geroepen weten denk ik alleen de betrokkenen zelf, maar feit is wel dat het genoeg was voor de scheidsrechter om de wedstrijd te stoppen en voortijdig het wedstrijdformulier in te leveren. De KNVB zal het oordeel vellen over het vervolg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *