Verslag Roda 23 JO13-3 tegen SVO JO13-2

Zaterdag vertrokken we zeer vroeg richting Bovenkerk, voor een wedstrijd tegen de koploper. Weer een heldere dag, maar best fris nog zo vroeg. Beide teams hadden er zin in. Al snel zagen we een snel en doelgericht Roda 23 dat er ondanks het harde werken van de achterhoede met Reau, Wessel en Bram toch langs wist te komen en scoorde. Niet lang daarna kwam weer Roda 23 steeds op de ‘verkeerde’ helft en ondanks storende Mike, kon Miguel een tweede goal niet voorkomen. 2-0 achter. Maar de vechtlust nam bij SVO alleen maar toe. De druk door SVO werd opgevoerd en de eerste serieuze doelpoging kwam van Max. SVO hield de bal goed aan de juiste kant van het veld met veel balbezit. Morris ging met een prachtige actie richting doel welke net door de keeper werd gestopt. Nick komt met een solo actie pijlsnel naar voren maar helaas zagen de Roda 23 jongens dat ook en waren ze weer snel terug naar achter waardoor de actie niet afgemaakt kon worden.

                                                                                                                                       
Rust met limonade.

 

De tweede helft begon SVO weer met veel strijdlust. Een bijna doelpunt werd nipt van de doellijn geveegd door Roemer, die daarna voorin weer de bal behield en de bal liggend tussen zijn benen geklemd wegschoot naar een teamgenoot. Zinedine deed meerdere dappere pogingen om de 2-1 te maken. Dylan en Tijn stonden telkens hun mannetje door op het juiste moment op de juiste plek te staan. We zagen duw- en trekwerk voor de goal bij een hoekschop door SVO, veel spannende bijna-doelpunten van Roda 23 (vaak net naast) en prachtige acties door het uitschuifbeen van Victor, blokkende Matthijs en reddingen door Tijn voor balbehoud. Roda 23 wist nog een derde doelpunt te maken en met een eindstand van 3-0 verlieten de jongens het veld.
Volgende week nieuwe kansen, tegen WV-HEDW. Het team gaat voor elke bal en speelt goed over, dus als deze inzet zo blijft, gaan we nog mooie wedstrijden tegemoet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.