SVO JO9-4 tegen Pancratius JO9-6 op 17 september

Vanochtend stond de topper tegen Pancratius JO9-6 op het programma. Nu kun je dit na één wedstrijd natuurlijk nog niet zeggen, maar na enkele minuten was het al overduidelijk dat we te maken hadden met een sterke tegenstander. Want daar we vorige week al snel op 0-1 achterstand kwamen was dit vandaag weer het geval. Pancratius bleef ook na de 0-1 gevaarlijk en de gelijkmaker kwam dan ook zeer gelegen: een daverend schot van Medrisio links onderin de hoek was onhoudbaar voor de letterlijk en figuurlijk uitstekende keeper van Pancratius.

Toch was het kort daarna alweer de achterstand: een vrije schop werd hard en laag tussen vele benen heen geschoten en Bert kon voor de tweede keer de bal uit het doel halen, 1-2 en rust.

De limonade bleek een geweldig pepmiddel te zijn want het liep opeens als een speer in de tweede helft.Onze keeper Bert hield ons met prachtige reddingen op de been en spits Leon wist kappend en draaiend de 2-2 binnen te schieten en even later ook de 3-2. Vervolgens was het de beurt aan dribbelaar Levi die als een slangenmens door de verdediging heen slalomde en voor de 4-2 zorgde. Messi zou hebben staan applaudisseren als hij had staan kijken.  Achterin stond het met Bert op doel, en Tom en Luna als verdidigers als een huis. Vele aanvallen wisten zij te breken, maar toch ging het nog één keer mis en wist Pancratius de spanning terug te brengen tot 4-3. Enkel papieren spanning echter want we waren oppermachtig: Ties, Tijmen, Medrisio en Nick liepen zich de longen uit het lijf op het middenveld en Pancratius kwam er niet meer aan te pas. Vlak voor het eind counterde Leon nog zijn derde binnen: 5-3

Met 9 uit 3 en een doelsaldo van 22-6 zijn we prima uit de startblokken gekomen dit seizoen. Nu volhouden!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.