SVO JO8-2 – Breukelen JO8-1

De eerste wedstrijd voor de competitie. Na de valse start vorige week voor de beker, was dit een nieuwe kans. En bovendien: een thuiswedstrijd! Het was wederom een vroege wedstrijd, wat voor een aantal spelers (en ouders) nog duidelijk wennen is. Maar langzaam druppelden de spelers binnen. En toen iedereen eenmaal de juiste broekjes, shirtjes en schoenen had gevonden, kon iedereen het veld op. Toen ook de tegenstander eenmaal op het veld stond en er op het laatste moment nog een scheidsrechter was geregeld (bedankt Frank!) kon de wedstrijd precies om 9:00 uur beginnen.

 

9:05……0-3….dat gaat wel heel snel. Net als vorige week stond er een sterke tegenstander op het veld waarvan duidelijk is dat zij al geruime tijd samen spelen. Wat volgt is een moeilijke eerste helft waarin SVO zich het kaas ook een beetje van het brood liet eten. Dat mag wat feller.

 

De tweede helft liet SVO een ander gezicht zien. De mouwen werden opgestroopt en er werd gevochten voor elke meter. Dat zag er een stuk beter uit! SVO kwam beter onder de druk uit en dwong zelf kansen af. Qua inzet en spel de beste helft tot nu toe. Een blok achterin met Kees en Rijk. Op het middenveld Ruben en Thomas O die het team naar voren stuwden. Aan de linkerkant werkten Pavan en Kristjan goed samen en zorgden voor gevaar. Thijs en Thomas A lieten voorin zien hoe je een duel aangaat. En hoewel papa en mama hun hart vooraf vasthielden, stond Marieke gewoon heel solide te keepen.

 

Een nederlaag was helaas onafwendbaar, maar met de wedstrijdinstelling van de tweede helft komt een eerste overwinning dichterbij!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.