Ouderkerk JO9-1 (zat) – Buitenboys JO9

We speelde goed omdat we goed samen speelde maar de tegenstander was ook goed . Ze waren vooral fysiek sterker. De eerste tegen corner was meteen een tegen doelpunt 0-1

Koen en Tijmen waren goed aan het verdedigen maar de score liep snel op 0-2, 0-3. Gabi keepte en trapte de bal een paar keer goed uit. Maar helaas weer een corner tegen, Toj kopt goed weg maar tegenstander is iets beter. Dan een mooie kans voor Aagje ze is veel sneller maar mist net. Rowan mag invallen uit de F3 en staat goed te voetballen in de spits. De tegenstander komt Koen niet voorbij vandaag. Ondertussen wel 0-4.

Dan een mooie hakje van Kai op Mark maar keeper redt net. En de andere kant gaat het ook verder 0-5, 0-6,0-7,0-8,0-9. Plotseling wordt SVO wakker alleen een beetje te laat. Een schitterende solo van Braydan hij speelt 3 man uit en geeft een assist op Mark 1-9. De 0 is in ieder geval van het scoren bord. Tijmen staat weer top te verdedigen en SVO gaat verder met aanvallen. Dan nog een goal van Braydan 2-9 de assist was van Mark. Toch nog mooi 2 doelpunten gemaakt tegen de koploper. Jammer dat Hannes er niet was.

 

Man of the match: Koen

 

Aagje 7

Koen 9

Tijmen 8

Rowan 7,5

Braydan 7,5

Kai 7

Mark 7

Toj 7

Gabi 7,5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.