JO13-2 verliest nipt van Taba JO 13-1 in een spannende wedstrijd

Taba gaat sterk van start en de eerste minuten zijn voor de Amsterdammers.  De verdediging met Matthijs en Wessel houdt goed stand en Miguel stopt de eerste inzet. Na diverse schoten naast en over het doel (en één in de sloot) weet Taba uiteindelijk toch te scoren: 0 – 1. Vanaf dat moment komt SVO beter in de wedstrijd. Na een mooie pass komt Nick in een goede positie, maar zijn schot  gaat net naast. De combinaties worden beter en na een assist van Morris kan Victor uithalen, maar de keeper van Taba staat goed opgesteld en kan de bal pakken. Een mooie pass langs de lijn van Reau lanceert Zinedine, die twee verdedigers  dolt maar, de keeper staat wederom goed opgesteld. SVO voert de druk verder op en de prima spelende Dylan kan uiteindelijk met een mooi schot de keeper van Taba verschalken: 1 – 1.  Hoewel SVO op dat moment in de wedstrijd nog de overhand heeft, blijft Taba gevaarlijk en komen ze  helaas  op voorsprong: 1 – 2. Op het middenveld wordt hard gewerkt. Roemer en Timo veroveren veel ballen om vervolgens onder andere Max in stelling te brengen. Na op het middenveld de bal te hebben veroverd, lanceert Max zichzelf en na een mooie rush brengt hij ons op gelijke hoogte: 2 – 2. Alles is nog mogelijk. Het spel gaat op en neer. Taba voert de druk op en krijgt nog een paar goede kansen, maar de verdediging met Bram en Matthijs staat haar mannetje totdat een hoekschop van Taba er toch nog voor zorgt dat zij wederom op voorsprong komen: 2 – 3. Onze mannen zijn echter niet uit het veld geslagen en strijden dapper door. Na een vrije trap in het strafschopgebied van Taba weet Nick met een prachtig schot nog de lat te raken. Wat een pech! Een gelijkspel was verdiend geweest maar het mocht niet zo zijn. Goed gespeeld! Het publiek heeft genoten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.