Informatie sv Ouderkerk Voetbalschool 2.0

Tot ons groot genoegen kunnen wij mededelen dat de Voetbalschool van sv Ouderkerk weer van start gaat. Voor de kerstvakantie zullen er 10 circuit-trainingen op vrijdag plaatsvinden, vooral gebaseerd op de techniek van een speler. Tijdens deze trainingen zal er veelal in kleine groepjes worden getraind. Deze trainingen zijn voor alle spelers van de Niet-Selectie teams van sv Ouderkerk. Na de kerstvakantie zal er weer een nieuw programma plaatsvinden.

De Hoofd Jeugd Opleidingen Gerard Sieverding en Bas van Bergen zullen de trainingen coördineren, met veelal selectietrainers van onze vereniging. Bovendien zal er regelmatig een ‘special guest’ helpen tijdens deze trainingen.

Zoals jullie kunnen lezen is dit een andere opzet dan voorheen, waardoor wij het de sv Ouderkerk Voetbalschool 2.0 gaan noemen.

Aanmelden

Het aanmelden van uw kind is mogelijk via het volgende mailadres: svovoetbalschool2.0@gmail.com. Graag ontvangen wij dan de volgende gegevens:
Naam:
Leeftijd:
Team 2016/2017:

LET OP: Het aanmelden kan tot en met 1 oktober 2016 via het mailadres. Deelname aan de Voetbalschool kan alleen via een aanmelding op de mail. Aan de hand van de aanmeldingen, bepalen de Hoofd Jeugd Opleidingen of er in één uur of twee uur getraind gaat worden.

De eerste training is op vrijdag 7 oktober 2016 en de laatste training op 16 december. In verband met de herfstvakantie zal er geen training plaatsvinden op vrijdag 21 februari 2016.

Met vriendelijke groet,

Gerard Sieverding en Bas van Bergen