AMVJ JO11-1 SVO JO11-2

De wedstrijd is nog maar amper begonnen en ineensis het 0-4. Ai, dat gaat niet goed maar de mannen geven de moed niet op. Een goed opgezette aanval door Floris, Feijo en Levi eindigt jammerlijk op de lat. Sem werkt hard en Loek rent zich het vuur uit de sloffen maar zodra er een gaatje valt weet de tegenpartij te scoren. De ballen vliegen Otto om de oren maar hij laat zich niet uit het veld slaan en weet er heel wat tegen te houden. De mannen weten elkaar gelukkig steeds beter te vinden en na een voorzet van Feijo kan Floris de bal er eindelijk intikken!

 

In de rust doen de coaches Maarten en Geert goed werk want de mannen komen fris en vol goede moed weer het veld op. Matsen gaat er gelijk vol in. De mannen krijgen vleugels. Feijo weet te scoren uit een verre hoek. Kort daarna volgt een prachtige voorzet van Levi waaruit Thijmen weet te scoren. Inmiddels is de stand 3-7 en de jongens beginnen er steeds meer in te geloven. Wederom maakt Floris een mooi goal. De wedstrijd komt in een stroomversnelling en Levi zorgt voor de 5-8. Matsen verdedigt als een tijger en springt over de bal in een uiterste poging 9-5 te voorkomen maar beland door een flinke duw met de bal en al in het goal. De scheids blijft helaas angstvallig stil. Terwijl Thijs en Thijmen verdedigen als een dolle weten ze ondertussen ook nog samen te scoren. De wedstrijd eindigt in 6-10. Om met Maarten te spreken: de tweede helft hebben we gewonnen! De mannen zijn goed terug gekomen en hebben naast goed voetbal ook veel doorzettingsvermogen laten zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *