3 september: SV Ouderkerk MB1 (MO17-1) – KDO uitslag 3-2

De eerste wedstrijd van het seizoen was voor de KNVB beker en zoals de meesten weten zijn de meiden van Ouderkerk echte cupfighters. Op zatedagrmiddag speelden ze ietwat onwennig op het kunstgrasveld tegen de rood-witten uit de Kwakel en ondanks een veldoverwicht keken ze bij rust tegen een 0-1 achterstand aan.
Geen paniek, zeiden de toeschouwers langs de lijn, “we hebben nog een tweede helft”. En wat voor tweede helft, een spannende thriller werd het! Na de gelijkmaker en de verdiende 2-1 voorsprong maakte de tegenstander heel geniepig uit een counter toch weer gelijk. De tijd begon te dringen en na goed drukzetten van de meiden maakte een tegenstander hands op de doellijn: penalty. Zou het dan toch lukken? Oh nee, de keeper stopt em! Wat een teleurstelling, maar even later vliegt ie er toch in, 3-2 met nog 5 minuten op de klok…….even volhouden nog en dan fluit de scheids af. Het seizoen begonnen én gewonnen, klasse dames!

note: jouw verslag op de site en in het clubblad? Mail ze naar: redactie@svouderkerk.com

Laat een reactie achter