Winst en verlies voor Ouderkerk zat 1 in beker

Gisteravond, in Amsterdam, heeft het eerste zaterdagteam van sv Ouderkerk met 0-4 gewonnen tegen FC Amsterdam. Voor de ploeg van Wesley Weeber en Ron Ploeger scoorde de 21-jarige Danique van Roey twee doelpunten en verder waren Bas van Bergen en John Verhage trefzeker.

Afgelopen zaterdag werd er nog met 1-3 verloren tegen het tweede team van de Ajax Amateurs. Tijdens de twee bekerwedstrijden kwamen er veel nieuwelingen in actie. Zo maakten de volgende spelers; Thijs van Barneveld, Remco Twisk, Frank Beekveldt, Serginho Lens, Milton Cooman, Jason Semmoh, Jeffrey Venema en Stijn Pocerattu hun officiële debuut in het eerste Ouderkerkse zaterdagteam en was er de rentree van doelman Danny Van der Woude, topscorer Rutger Baas en verdediger Bjorn Lens. Helaas kunnen we een maand geen beroep doen op middenvelder Frank Beekveldt, i.v.m. een gebroken pols en wensen wij hem sterkte met het herstel.

Aankomende zaterdag staat de laatste bekerwedstrijd op het programma. We gaan dan op visite bij onze buren in Duivendrecht waar CTO ’70 om vijf uur de tegenstander zal zijn.

Vanaf de zijlijn gezien lijken er enkele spelers al te kunnen rekenen op een basisplek maar is daarentegen de concurrentie binnen de selectie moordend groot en moet trainer Weeber nog goed nadenken over welke spelers er uiteindelijk aan de start mogen verschijnen bij de eerste competitiewedstrijd.

Overigens, voor de trouwe Ouderkerk 2 supporters zoals onze Willem Verburg, de bekerwedstrijden van het tweede elftal zijn allen komen te vervallen.