In memoriam Arie van Noord

Het bestuur heeft kennis genomen van het overlijden van Arie van Noord. Op 12 augustus jl. is hij op 81-jarige leeftijd overleden. Wij wensen familie en vrienden enorm veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Arie was vanaf augustus 1967 lid van OSDO. Na een paar jaar was hij echter gestopt als voetballer. In augustus 1972 werd Arie opnieuw lid maar dan als medewerker, elftal begeleider bij zijn zoon Arjo (lid van 1973 tot 1995 en een aantal wedstrijden en doelpunten in het eerste elftal) en zoon Marco (lid van 1977 tot 1986, alleen bij de jeugd).

Arie is vanaf 1973-74 vooral als kantinemedewerker voor OSDO actief geweest. Eerst in de kleine kantinecommissie, maar vooral als vaste barmedewerker. Dat was bijna vanzelfsprekend, want zijn echtgenote Bep was in die tijd (van ca 1973 tot 1989) een van de vaste keuken medewerkers.

Naast het kantinewerk heeft Arie als timmerman heel wat geklust bij het clubhuis van OSDO. En in de laatste jaren van OSDO hielp hij maandagavond mee bij het samenvoegen van de OSDO-krant.

Op 28 mei 2001 werd Arie benoemd tot lid van verdienste.

Wij verliezen in Arie een zeer gewaardeerd lid.

Het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.