AED Workshop

Beste vrijwilligers, trainers en leiders van de elftallen

AED Workshop

Voor sv Ouderkerk wordt in september een AED-workshop gefaciliteerd door Coherente. Wij zijn op zoek naar mensen die deze training willen volgen.
De training vindt plaats op 19 en 26 september tussen 19.30 en 22.00 uur in de grote zaal beneden in het dienstencentrum, Diedrick van Haarlemstraat 3 in Ouderkerk.

Indien je interesse hebt of je wilt je direct aanmelden, stuur dan een mail naar: medisch@svouderkerk.com

EHBO

Bij sv Ouderkerk worden EHBO- voorzieningen gefaciliteerd. Op een drietal plaatsen hangen EHBO-koffers, voorzien van een zegel. Deze EHBO-koffers dienen alleen in noodzaak te worden gebruikt. Op de plaatsen waar de koffers hangen zijn aan de buitenkant van de ruimtes stickers met een EHBO-aanduiding geplaatst, zodat duidelijk is waar de koffers hangen.

• EHBO-koffer in de receptieruimte naast de AED
  • EHBO-koffer bij het ballenhok binnen direct rechts om de hoek
  • EHBO-koffer achter de bar
  • AED-defibrillator in de receptieruimte naast de EHBO-koffer

Wanneer bij noodzaak de koffers worden gebruikt, zal de verzegeling verbroken moeten worden.

• De zegel is een beveiliging/drempel om niet zomaar de koffer te gebruiken, en alleen bij noodzaak
  • Tevens is het breken van de zegel een teken dat de koffer moet worden aangevuld met EHBO-materiaal welke is gebruikt
  • Wees hier alert op en bied de EHBO-koffer bij de verzorgers aan, zodat deze gevuld kan worden
  • Wees alert dat mensen de EHBO-koffer niet zomaar openbreken