Teamindelingen (selecties jongens) bekend

Op deze pagina kunt u de teamindelingen van de Selectie vinden voor het seizoen 2016/2017. Bij de onderbouw (F/E/D) zijn de teams als volledig bekend gemaakt. Bij de Bovenbouw (A/B/C) zullen wij met grotere selecties gaan werken en wordt er pas na de voorbereiding (na de zomer) een ‘splitsing’ gemaakt. Alle spelers die nu op de lijsten staan zitten in de selectie.

Onderaan elke leeftijdscategorie staat of er de komende twee weken wel/niet doorgetraind wordt. Lees dit goed door en sta niet voor een dichte deur. Uiteindelijk beslist de Hoofdtrainer. De tijden en dagen staan vermeld in het eerder gecommuniceerde schema.

De overige teams worden begin juli bekend gemaakt, zodat wij allemaal voor de zomervakantie weten waar wij aan toe zijn.

Met vriendelijke groet,

Bas van Bergen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.