SV OUDERKERK VOETBALKAMP SOMEREN 27, 28, 29 MEI (herinnering)

Morgen, vrijdag 27 mei, is het zover! Dan vertrekken de D, E en 2e jaars F pupillen naar Someren om tijdens een leuk voetbalkamp uit te razen als afsluiting van een druk voetbalseizoen.

We verzamelen om 18.00 uur bij sv Ouderkerk tussen 18.15 en 18.30 uur zal er worden vertrokken.

Zorg dat je op tijd bent en dat je gegeten hebt. De auto-indeling is bekend bij de begeleiders die meegaan op het kamp. Weet je niet bij wie je in de auto zit, kun je dat altijd aan de leden van de organisatie bij de ingang van de parkeerplaats navragen. Wijk niet van deze indeling af, want dit is puur voor de veiligheid van een ieder. Als er iets mocht gebeuren, weten we precies wie in welke auto zit. We hebben getracht om zoveel mogelijk ploeggenoten bij elkaar in een auto te plaatsen, maar dit komt niet altijd precies uit. Heb hier begrip voor en ga niet onderling ruilen. Dan is het overzicht om de bovengenoemde reden totaal weg. Als de chauffeur zijn kinderen bij elkaar heeft, dan meldt hij/zij zich persoonlijk af bij de coördinator(s) en kan vertrekken. We wachten niet op elkaar en ieder rijdt voor zich.

Wat moeten jullie meenemen: Een slaapzak, kussensloop en onderlaken (matras en kussen zijn aanwezig), extra eigen voetbalspullen / kicksen (ook normale schoenen!) en trainingspak, badslippers zijn handig als je ’s nachts naar het toilet moet, douche en toiletspullen en een handdoek (een extra handdoek is aan te bevelen), wat warme kleding voor de avond en makkelijk zittende kleding wat smerig mag worden. Probeer alle spullen te voorzien van een naam, want je wilt niet weten wat er na 2 dagen overblijft en dan is de eigenaar snel gevonden. Een zaklantaarn kan je meenemen. Een “kleine” hoeveelheid snoep mag ook en een goed humeur is verplicht. Energy drankjes, toeters, scheerschuim (hebben kinderen nog niet nodig), eieren zijn verboden en worden ingenomen door de leiding.

Wat neem je NIET mee en anders op eigen risico: geld (er valt niets te kopen en we nemen genoeg eten en drinken mee), telefoons (van kinderen) en Ipod’s ed. Dit kan alleen maar stuk gaan of zoek raken. Zorg dat je goed bent uitgerust, want dit zal nodig zijn.

Willen de leiders van de teams zorgen dat de voetbaltas met kleding wordt meegenomen of vrijdags wordt afgegeven? Op zaterdag wordt er door de teams een toernooi gespeeld bij de plaatselijke voetbalclub. Er vanuit gaande dat alles goed verloopt, zullen we zondag 30 mei in de middag weer terug zijn bij sv Ouderkerk. De streeftijd ligt tussen 14.00 en 15.00 uur. Houd die zondag de website en/of Facebook in de gaten, daar zal tijd van terugkomst op vermeld worden. Dan krijgt een ieder hopelijk een voldaan, maar wij denken vermoeid, kind terug. De kantine is deze middag open voor een gezellige afsluiting van het kamp. Mocht er iets gebeuren waardoor dringend contact nodig is met het kamp, kunt u bellen naar Marc van Vliet (06-2310 7621). Deze zorgt er voor dat er actie wordt ondernomen waar dit nodig mocht zijn. Dan rest ons niets anders te zeggen, dat wij er veel zin in hebben als organisatie en dat we weer een leuk en gezellig weekend mogen hebben.

Sponsoring DEF kamp Someren

Een voetbalkamp met zoveel kinderen en begeleiders kan niet zonder sponsoring. De kamporganisatie wil daarom de volgende bedrijven die dit mogelijk hebben gemaakt, hartelijk bedanken voor hun medewerking.

– Loetje en haar leveranciers

– Ron Blaauw