Nieuw: Keepersschool Train like a Pro bij sv Ouderkerk vanaf 2016-2017

Train like a pro is een initiatief van Dennis Gentenaar en Stan Bijl. Allebei geen onbekenden van sv Ouderkerk en al keeperstrainers bij ons. We zijn overeengekomen om bij de start van het komende seizoen te beginnen met de keepersschool (ook toegankelijk voor niet leden) en deze is op vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur. Het zal de voetbalschool niet in de weg lopen. De huidige groep keepers van sv Ouderkerk (jeugd en senioren) blijven gewoon training krijgen van Dennis en Stan net als dit seizoen en betalen daar uiteraard niets voor.

Onderstaande informatie kun je overigens vinden op www.trainlikeapro.nl:

Train like a Pro onderscheid zich door jonge enthousiaste en kwalitatief goede trainers in dienst te hebben die op een hoog niveau training geven of zelf prof voetballer zijn geweest. Door deze ervaring kunnen wij trainingen aanbieden van hoge kwaliteit zowel keepers als voetbal trainingen. Wij maken de trainingen door ervaringen die wij hebben opgedaan in het profvoetbal bij verschillende BVO clubs zoals Ajax, AZ, Borussia Dortmund en N.E.C. De trainingen bestaan uit fysieke, technische en tactische onderdelen. De trainingen worden uitgebreid voorbereid om een goede doorlopende training te krijgen waar iedereen zich kan ontwikkelen. Ook volgen wij de laatste ontwikkelingen in het dagelijkse voetbal en proberen wij diverse trainingen te maken die aansluiten bij de individuele speler.

Wij vinden het belangrijk dat ontwikkeling en plezier voorop staat                                                                      Na het 1e succes van onze  keepersschool in Beuningen gaan wij daar weer starten op 31 augustus onder onze nieuwe naam Train like a Pro! Ook Ouderkerk start in dezelfde week. 2 dagen later 2 september starten we in Ouderkerk aan de Amstel. Omdat dit de eerste keer onder onze eigen naam is hebben wij een geweldige actie: 14 trainingen dus je bent de hele 1e seizoenshelft bij ons tot december voor maar € 250,- dit is inclusief keepersshirt en 20% korting op Elite keepershandschoenen! Voor inschrijven kijk het inschrijf formulier op de site.

Voor meer vragen en contact mail naar: info@trainlikeapro.nl of 06-23836553.

CVGentenaar