Het kan zo mooi zijn…….

Dit bericht mochten wij ontvangen naar aanleiding van een wedstrijd van Zondag 6. Zo kan een potje voetbal erg mooi zijn….. Zondag 6 als voorbeeld!!!

Geachte lezer,

Via deze mail vraag ik u aandacht voor het volgende,

J.l zondag 1-5 -2016 had ik de taak om als scheidsrechter bovengenoemde wedstrijd te fluiten.

Hoewel je vaak leest dat wedstrijden negatief verlopen en/of gestaakt worden wil ik u toch ergens op wijzen.

Uw elftal Heren 6 blonk uit in vriendelijkheid en sportiviteit.

Ook de Heren van de thuisploeg gingen daarin mee en zo werd het een hele leuke wedstrijd om arbiter bij te zijn en ook dat mag weleens vermeld dat worden vind ik

Helaas voor jullie team werd de wedstrijd verloren met 2-0 maar als alle spelende teams van deze leeftijd en niveau zo zouden spelen neem ik daar mijn pet voor af.

Uw team incl zeer jonge trainer/leider blonken uit in beleefdheid en respect voor arbitrage en tegenstander.

Nou moet ik zeggen dat ik een aan de KNVB verbonden club scheidsrechter ben die de teugels strak houdt maar dan wel beide kanten op want ok vind eerlijkheid heel belangrijk.

Ik heb dus het fluiten van uw team heren 6 als zeer prettig ervaren en vandaar dit schriftelijk compliment waarmee ik wil zeggen dat uw team een groot voorbeeld is voor heel erg veel teams in de landelijke voetbal competitie.

Uw moet deze mail dan ook zien als een grote blauwe kaart voor sportief gedrag,ik heb het met heel veel plezier gedaan en kijk uit naar een eventuele volgende keer,

Ik wens uw team heel veel succes met de laatste wedstrijden van dit seizoen

M.v.g F.Muusz

Arbiter KNVB as 80

4 gedachten over “Het kan zo mooi zijn…….

 • 6 mei 2016 om 12:23
  Permalink

  Hartstikke bedankt voor dit leuke compliment! Ook wij (Svo zondag 6)heben genoten van de wedstrijd. Wij als team willen u nogmaals bedanken voor de goed gefloten westrijd! Ook u bent een topper. Wij kijken graag uit naar een volgende wedstrijd die onder uw hoede gevloten word! Mvg, Patrick de Wit (coach/leider Svo Zondag 6)

  Beantwoorden
 • 13 mei 2016 om 11:42
  Permalink

  Beste Patrick ook ik kijk daar naar uit. Ik verbaas mij vaak over ongeregeldheden in en om sportvelden. Ook ik krijg daar in mijn werk mee te maken en moet soms mee naar een melding daaromtrent. Ik ben dus gestart door complimenten te plaatsen op websites van clubs waarvan een bepaald team zich voorbeeldig gedraagt en jullie team zijn daar het levend voorbeeld van. Dit mogen jullie dan ook zien als uitstekende referentie en als voorbeeld gebruiken als jullie volgend seizoen weer uit gaan spelen. Ik kom als toeschouwer zeker een keer bij een thuis wedstrijd van jullie team kijken. Ik wens jou en je hele team een fijne zomerstop en een prettige vakantie toe

  M.v.g F.Muusz KNVB Club scheidsrechter As 80/

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.