Voetbalkamp Someren

Informatie sv Ouderkerk Voetbalkamp Someren

Afgelopen zaterdag zijn de eerste inschrijvingen voor het Ouderkerk Voetbalkamp te Someren ingeleverd.
We gaan er van uit dat er nog velen zullen volgen. Echter schijnen in de wandelgangen wat vragen te zijn over de inschrijvingen voor het kamp.

Het kamp vindt plaats op de groepsaccommodatie ‘De Hoof’ in Someren. We zullen de vrijdag 27 mei na het eten (ong. 18.00 uur) verzamelen en met auto’s vertrekken naar Someren. Om voor elke speler een ‘bekend’ gezicht te hebben tijdens het kamp, vraagt de organisatie om voor elk team minimaal twee begeleiders op te geven. Nu kan het zijn dat er meerdere begeleiders mee willen, ook zij mogen zich gewoon opgeven. We hebben dit jaar voldoende ruimte tot onze beschikking.
Zoals bekend gaan we met de tweede jaars F pupillen tot en met D / MD pupillen op kamp. Uiteraard houden we bij de indeling van de slaapplekken rekening met de leeftijdsverschillen en jongens/meisjes.

Mochten er nog vragen zijn, kunnen die gestuurd worden naar marc_svouderkerk@hotmail.nl.

De kamporganisatie