Reuniewedstrijd Nea-six en Nea-4

Je hebt legendarische wedstrijden of grote klassiekers maar deze derby tussen twee mooie teams uit het rijke verleden van NEA is er een om te moeten zien. Daarom staat er op 26 april om 19.00u bij SVO een wedstrijd gepland om deze giganten nog een keer tegen over elkaar te zien om de kunsten van weleer aan jullie te showen.

Onder leiding van Cees de Wit die streng maar rechtvaardig deze titanenstrijd zal lijden. Bij Nea-six namen als Hein Compier, Sander v Hulsen, Michel Ferrageau, Roy Udo, Edwin ter Linden, Marco Timmermans, Ronald Bouwman en Milco Clement met grote schare aanhang.

Bij Nea-4 namen als Richard den Blanken, Erik Kouwenhoven, Wim Jansen, Jamie Erkelens, Benno Geerdink, Ference v/d Berg, Vincent Alleart en hun aanhang.

Kom zeker kijken want als het niet op het veld gaat schitteren dan zeker in de “derde” helft.

Milco Clement

Een gedachte over “Reuniewedstrijd Nea-six en Nea-4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.