Jonathan Kolk seizoen 2016-2017 assistent-trainer zondag selectie

Advertentie

Voor komend seizoen zal Jonathan assistent-trainer zijn samen met Lex van der Horst voor de zondag selectie. Jonathan is geen onbekende voor sv Ouderkerk, hij heeft in het verleden vele wedstrijden gespeeld op de zondag. Na zijn voetbal carrière is hij zijn trainersdiploma gaan halen en heeft ervaring opgedaan. Wij zijn gelukkig dat we de trainersstaf weer compleet hebben en bedanken nogmaals met terugwerkende kracht Pol Houtkamp en sinds een aantal maanden Henk Timisela als interim die de trainingen heeft verzorgd en aan het einde van dit seizoen stopt.

Het bestuur

Een gedachte over “Jonathan Kolk seizoen 2016-2017 assistent-trainer zondag selectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *