Vrouwen 35+ 7 tegen 7

Dag allemaal,

Ik schrijf jullie in verband met het 25 jaar SVO vrouwenvoetbal jubileum, 21 mei op SV Ouderkerk. Er wordt die dag een mini toernooi gespeeld met onder andere twee 35+ vrouwen teams van SVO en 2 of 3 teams van andere clubs. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrouwen met of zonder voetbal ervaring. In voorbereiding op het toernooi zullen we een paar trainingen/oefenpotje(s) regelen zodat ook de onervaren voetballer een beetje voorbereid het veld in kan. Maar: voetbalplezier is het belangrijkste deze dag, en ondergeschikt aan niveau. Aarzel dus niet je in te schrijven!

Het gaat een hele leuke dag worden! Het toernooi is van 16:00-18:00 uur; aansluitend is er een BBQ en feest. Verder is er die dag een vriendinnen dag voor vriendinnen van SVO meiden van 12:00 tot 15:00, waar jullie dochters, nichtjes, vriendinnen, buurmeisjes etc etc ook van harte welkom zijn.

Tot slot: jullie kennen vast nog veel meer vrouwen die hier wel oren naar hebben, dus: spread the word!
Inschrijven kan bij ondergetekende via mail.

groet, -Tim Beaumont

Technische coordinator meiden voetbal bij SVO
trainer/leider MD1 SVO
06-53771490

PS ik ben van plan bij voldoende animo een SVO team in te schrijven in een 35+ vrouwen competitie. Kortom: ook hiervoor spelers gezocht!

Voor wat voorpret check deze site:
https://www.facebook.com/vrouwenvoetbal35plus/?fref=ts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.