Nieuws over Jeugdtrainers

NOGMAALS GOED NIEUWS VAN HET TRAINERSFRONT!

Jeugdtrainers-e1458242416519Recentelijk zijn de hoofdtrainers voor de senioren vastgelegd voor volgend seizoen. Tegelijkertijd is er achter de schermen ook hard gewerkt om de hoofdtrainers voor de junioren en pupillen vast te leggen. Het Algemeen Bestuur en de Jeugdcommissie zijn dan ook erg blij om half maart al te kunnen melden dat dit is gelukt!

BAS VAN BERGEN OOK VOLGEND SEIZOEN HOOFD JEUGD OPLEIDING

Tot onze tevredenheid zal Bas van Bergen ook komend seizoen als Hoofd Jeugdopleiding werkzaam zijn bij SV Ouderkerk. Hierdoor kunnen we verder bouwen op de ingeslagen weg. Zoals iedereen weet is Bas een zeer enthousiaste en gedreven trainer die het opleiden van technisch kader binnen de club zeer belangrijk vindt. Naast aandacht voor de selectie teams vindt Bas de ontwikkeling van niet-selectie spelers even belangrijk en dat sluit perfect aan bij de missie en visie van SV Ouderkerk. Zo is hij een drijvende kracht geweest voor het opstarten van ‘Onder 23’ en het toch door kunnen laten gaan van de voetbalschool op vrijdag. Met de verlenging van Bas kunnen we de gewenste continuïteit borgen en nu al verder kijken naar het volgend seizoen.

HOOFDTRAINERS JEUGD BEKEND

Naast het aanblijven van Bas van Bergen zijn ook alle Hoofdtrainers voor het komende seizoen vastgelegd! Alle huidige Hoofdtrainers blijven verbonden aan SV Ouderkerk en zullen dezelfde leeftijdscategorie blijven trainen. Het is erg prettig dat de basis voor het trainerskader nu al bekend is en ook dit draagt bij aan de gewenste continuïteit. SV Ouderkerk wenst de Hoofdtrainers nog heel veel succes met het huidige seizoen en wij kijken uit naar eenzelfde ontwikkeling in het komende jaar!

– Hoofdtrainer A: Jules Pasteuning

– Hoofdtrainer B: Nicky Bartens

– Hoofdtrainer C: Dion Kruijt

– Hoofdtrainer D: Arjan Schulte

– Hoofdtrainer E: Floris van der Linden

– Hoofdtrainer F: Paulien Koopmanschap

Volgende stappen

Achter de schermen zal er nu verdere invulling aan het trainerskader gegeven worden. We hopen snel de Coördinatoren van de niet-selectie teams bekend te kunnen maken en daarna ook de trainers. Ook zal er binnenkort een tijdspad en proces bekend worden gemaakt hoe de indeling van de jeugdteams tot stand zal komen.

Namens het Algemeen Bestuur en de Jeugdcommissie,

Sander Toussaint (Voorzitter)

Frank Onink (Voorzitter Jeugdcommissie)

Laat een reactie achter