Reminder corona maatregelen

Beste leden, vrijwilligers, supporters en andere svO-ers!

Wij hopen dat iedereen nog steeds gezond is en ondanks de rare omstandigheden een leuke vakantie heeft gehad! Voor aanstaande zondag staat de opening van het seizoen gepland met een aantal leuke oefenwedstrijden. We merken dat velen staan te trappelen om weer te beginnen, maar met alle (nieuwe) corona-regels is dat nog best ingewikkeld.

Met name de controle en handhaving op de aantallen mensen op ons complex, terras en in de kantine zal een uitdaging vormen. Het vraagt een constructieve opstelling en hulp van bezoekers, spelers en supporters maar het zal in het begin best even zoeken zijn. Gelukkig met veel hulp van onze vrijwilligers en medewerking van iedereen gaan we er vanuit dat het gaat lukken.

Samen maken we voetbal bij sv Ouderkerk weer mogelijk!

Het is van belang dat iedereen onderstaande goed leest en tot zich neemt.

Wat hebben we als sv Ouderkerk gedaan om de corona-risico’s te reduceren:

– we hebben looproutes aangebracht en deze duidelijk aangegeven

– er zijn posters opgehangen waar de corona-regels en richtlijnen nog eens duidelijk op zijn aangegeven; lees deze goed en handel als zodanig!

– er zijn schermen opgehangen om het bar-/keukenpersoneel extra te beschermen

– we hebben ons assortiment in de keuken aangepast om het aantal handelingen en benodigde vrijwilligers te beperken

– betalen kan alleen nog contactloos, je kunt dus alleen nog pinnen!

– overal staan desinfectie pompjes; maak daar gebruik van, reinig regelmatig je handen!

– vanaf aanstaande zondag zullen de kleedkamers in het weekend weer gebruikt kunnen worden. Kleedkamers blijven doordeweeks vooralsnog gesloten, kom dan dus graag omgekleed naar het complex en douch na de training thuis.

– alle kleedkamers zijn grondig schoon gemaakt en zullen na elke speeldag extra worden gereinigd

– bij binnenkomst doen we een registratie en een korte gezondheidscheck, dat kan zowel op papier als digitaal middels een QR-code

– zowel in de kantine als op het terras is het alleen toegestaan om te zitten, we hebben stoeltjes en tafeltjes neergezet.

– er is op wedstrijddagen altijd een bestuurslid aanwezig en/of aanspreekbaar

Wat vragen wij van jullie:

Lees de protocollen van de KNVB/NOC-NSF goed door

Lees de handige Q&A gepubliceerd door de K.N.V.B

– houd 1,5 meter afstand

– als je klachten (hoesten, niezen, koorts oid) hebt kom dan niet naar de club maar blijf thuis

– als je terug komt uit een rood of oranje gebied kom dan ook nog even niet naar de club

– was regelmatig je handen

– zowel op het terras als in de kantine dien je te zitten, ga ajb niet staan

– er mogen maximaal 100 mensen in de kantine, er staan daarom ook maar max. 100 stoelen, als er geen stoel meer beschikbaar is verlaat dan de kantine

– kinderen tot 18 jaar hoeven niet te gaan zitten in de kantine, hiervoor reserveren we een aparte plek in de kantine.

– verlaat de kantine middels de aangegeven looproutes

– volg zo nodig de richtlijnen op van bestuursleden en/of vrijwilligers, als dat je gevraagd wordt.

– Betreed de receptieruimte tijdens wedstrijddagen niet, heb je een sleutel nodig, of moet een bal worden opgepompt, vraag dit bij de dienstdoende vrijwilliger.

– Er mogen maximaal 250 bezoekers aanwezig zijn op het sportpark (exclusief spelers, begeleiders en vrijwilligers). Houd je bezoek bij sv Ouderkerk dan ook zo kort mogelijk.

Ook voor ons als bestuur is het een hele onwennige en soms vervelende situatie. Help ons dit te doen slagen!

Heb je vragen of ideeën, laat het ons weten!