Een vriendelijk verzoek

Op zondag en zaterdag hebben wij als vereniging voor mensen gezorgd die de bestuursdiensten verzorgen. Zij zorgen voor de ontvangst van de tegenstanders, scheidsrechters en de leiders en spelers van sv Ouderkerk. Ook zorgen zij dat sleutels uitgegeven worden en lopen de kleedkamers voor en na de wedstrijd even na, om te zien of die schoon zijn. Tevens zorgt men voor thee of limonade in de rust, zodat niemand het aan iets ontbreekt.

Nu is het wel de bedoeling dat de spelers en leiders van sv Ouderkerk zich aan deze regels houden. Indien je moet spelen vraag dan aan de dienstdoende vrijwilliger of je de sleutel mag hebben van de betreffende kleedkamer en pak die niet zelf zonder iets te vragen. Deze mensen zitten er niet voor niets en dit geldt ook voor de wedstrijdballen en grensrechtervlaggen. Wij verzoeken dit altijd even te vragen. Ook wordt er regelmatig om de sleutel gevraagd van het ballenhok, deze sleutel is niet in het bezit van deze vrijwilligers, dus kunnen die ook niet geven.

Er zijn trainers die wel een sleutel hebben, en als deze trainer deze ruimte open maakt, wil hij/zij er dan ook voor zorgen dat die weer op slot gaat? Het komt nu regelmatig voor dat deze ruimte open blijft staan, zodat iedereen in en uit kan lopen en daar is vanuit de receptieruimte geen zicht op.

Vriendelijk verzoeken wij iedereen zich hieraan te houden.