Fortius – SVO zon2 ( 0-1 ) 1-5

Historisch Fortius uit, altijd lastig. Het is een ploeg die fysiek de beuk er in gooit. In de eerste 25 minuten kreeg de tegenstander geen vat op SVO.
De bal werd gewoon lekker rond getikt en hebben we geen kans weggegeven. Ouderkerk begon scherp en die nieuwe aanpak resulteerde in de eerste goal.
De later gekozen man van de wedstrijd Jeffrey Baas prikte in de 20ste minuut de bal in de goal, echte spitsen doelpunt 0-1.
Na de korte rust werd het iets slordiger maar Ouderkerk kwam wel regelmatig op de helft van de tegenstander.
Een vrije trap even buiten de 16 werd a la van Luijn door Marc in de goal gepoeierd, in de 62ste minuut stand 0-2.
Van iets dichterbij ( geheel onterechte strafschop ) 1-2
Even leek het erop dat de thuisploeg terug zou komen in de wedstrijd maar Ouderkerk gaat steeds compacter verdedigen.
In de 77ste minuut maakt Wesley briljant af op een mooie strakke voorzet van Matthew 1-3.
Matthew maakte zelf 7 minuten later de 1-4.
Met zijn tweede doelpunt kroont Jeffrey Baas zich tot man van de wedstrijd maar dat mag duidelijk zijn 1-5.

Opdracht voor komende week : blijf fit of zorg dat je fit wordt.

EdB