Ouderkerk pakt verdient de eerste 3 punten

Op een erbarmelijk slecht kunstgrasveld in Haarlem waar het leek of alle bomen hun bladeren hadden laten vallen, speelde Ouderkerk de uitwedstrijd tegen Velserbroek.

Een tegenstander met al 2 overwinningen, weliswaar tegen de clubs het laagst op de ranglijst ,maar toch een geduchte concurrent.

Het collectief van Ouderkerk heeft gewonnen van Velserbroek, dat de gehele wedstrijd ondergeschikt was aan de ploeg van v/d Horst. Ook Ouderkerk speelde zeker niet goed en grossierde in het missen van kansen, vooral Kaj de Jong had het vizier niet op scherp.

Dus 1 en 2 opgeteld zag het meegereisde publiek een vervelende wedstrijd waarin de prima fluitende scheidsrechter over de hele wedstrijd een lichtpuntje was.

In minuut 75 was het Mitchel Melissen die mocht aanleggen om een terecht toegekende penalty binnen te schieten. Melissen mocht 2 minuten later het veld licht geblesseerd verlaten en werd vervangen door van Luijn die een halve omhaal de 0-2 op zijn schoen had, maar helaas de paal raakte.

Speler van de week werd ditmaal Tom van Rossum, een speler die langzaam weer op zijn oude niveau komt en er met 90 minuten passie en inzet voor gaat.

Het 2e elftal van Ouderkerk heeft ook hun uitwedstrijd gewonnen van Fortius met maar liefst 1-5 en daar was Jeffrey Baas de man van de wedstrijd. Zondag aanstaande Ouderkerk 1 tegen Roda 23. Ouderkerk 2 tegen Zaanlandia beide om 1400 uur. Na afloop is er muziek.

Herman van Luijn