Instructie Verantwoord Alcoholschenken

Om alcohol te schenken dienen verenigingen te beschikken over gekwalificeerd barpersoneel. Tijdens de openingstijden waarop alcohol wordt geschonken, dient er altijd een leidinggevende aanwezig te zijn die beschikt over de Verklaring Sociale Hygiëne of een barvrijwilliger, die een instructie heeft gevolgd over verantwoord schenken van alcohol. Bent u barvrijwilliger? Kom dan naar de training Instructie Verantwoord Alcoholschenken.

Bij het succesvol afsluiten van de training ontvangt u een certificaat. De training wordt verzorgd door de Brijder Stichting. Na ontvangst kunt u het certificaat mailen naar barsvouderkerk@gmail.com

Waar en wanneer kunt u de training volgen?

Dinsdag 31 oktober 2017 van 19.30 tot 22.00 uur in het Dorpshuis te Duivendrecht, opgeven kan via de website van Coherente.

Kunt u deze avond niet aanwezig zijn en staat u bij sv Ouderkerk achter de bar? Dan kunt u het certificaat ook online bemachtigen, door het doen van een test.

Na het lezen van de instructie is het de bedoeling dat je een test aflegt. De test bestaat uit 20 multiple choice vragen, die aan het einde een certificaat oplevert, welke in de kantine aanwezig dient te zijn. Het kost ongeveer 10 minuten om de test door te lopen en de vragen te beantwoorden. Uiteraard kun je de test ook op de club afleggen.

Na het afleggen van de test doe je het volgende: bij e-mailadres barverantwoordelijke vul je in barsvouderkerk@gmail.com en bij naam barverantwoordelijkebarcommissie. Als je deze zaken zo invult, dan zorgen wij dat het certificaat in de kantine komt te liggen.

Wil je ook barvrijwilliger worden bij sv Ouderkerk?

Stuur dan een mail naar vrijwilligers@svouderkerk.com, de vrijwilligerscommissie neemt dan snel contact met je op.

De kantinecommissie