sv Ouderkerk businessclub

sv Ouderkerk

Sponsor Nieuws Sponsor Nieuws Sponsor Nieuws Sponsor

Met ingang van het nieuwe seizoen is er een “sv Ouderkerk Businessclub van 100” met het doel ons vlaggenschip “sv Ouderkerk zondagselectie” te ondersteunen.

De sv Ouderkerk Businessclub van 100 is een initiatief van sv Ouderkerkers die de zondag selectie als het speerpunt zien van de club. Dit initiatief wordt ondersteund vanuit het algemeen bestuur.

Deze businessclub wil de zondag selectie zodanig faciliteren dat het een eer en prettig spelen is in deze selectie. Dit seizoen is er ook een Onder 23 elftal beschikbaar mede omdat alle A junioren gekozen hebben voor de zondag selectie.

De businessclub begrijpt ook dat het in het algemeen belang van de vereniging is om de zondag selectie naar een hoger niveau te tillen. Het streven en de ambitie is spelen in de 2e klasse met alle positieve gevolgen voor de club van dien, meer bezoekers en een volle kantine.

Wij zoeken om te starten 10 businessclubleden. Help ons aan tips of meld je aan als particulier lid, ook samen met een goede bekende mag het lidmaatschap worden gedeeld. ZZP’ers en andere kleine zelfstandigen kunnen ook gezamenlijk een lidmaatschap verwerven.

Betalen kan ook gedeeltelijk in goederen of diensten, mits deze ten goede komen van de zondag selectie.
Zie voor meer informatie de leaflet hieronder  en/of mail naar businessclub@svouderkerk.com

Aangesloten bedrijven

• MRB Hans van Hal